W7 make - up brushes - brush with me set


W7 make - up brushes - brush with me set online kopen


11,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 2 webshops


 • Bezorging door: DPD
  Verzendkosten: Vanaf 4.95 euro
  Bezorging: Binnen 1-2 werdagen
  € 11,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  € 19,95 € 11,95


W7 make - up brushes - brush with me set online

W7 make - up brushes - brush with me set
De W7 make - up brushes - brush with me set is verpakt in een prachtig zwart doosje met spiegel. De set bestaat uit vijf kwasten met ieder zijn eigen unieke functie hebben. Powder brush: Ideaal om bronzer of blush mee aan te brengen, een super zachte kwast die je make-up flawless aanbrengt. Eyeshadow brush: Speciaal voor oogschaduw, om harde lijnen rondom de ogen de vervagen. Angeled eyeliner brush: Unieke eyeliner kwast die je in een oogwenk een strakke lijn geeft! Lip brush: Met deze lip kwast kan je definitie aan je lippen creëren, zorgt er tevens ook voor dat de kleur gelijkmatig word verdeeld aan de lippen.
Blending brush: De pérfecte kwast om alles te blenden, kan gebruikt worden voor oogschaduw maar ook om highlighter mee aan te brengen. 
Inhoud: W7 make - up brushes - brush with me set 5 stuks

 

Omschrijving van Voordeeldrogisterij

W7 Make - up Brushes - Brush With Me Set
De W7 Make - up Brushes - Brush With Me Set is verpakt in een prachtig zwart doosje met spiegel. De set bestaat uit vijf kwasten met ieder zijn eigen unieke functie hebben. Powder brush:, Ideaal om bronzer of blush mee aan te brengen, een super zachte kwast die je make-up flawless aanbrengt. Eyeshadow brush:, Speciaal voor oogschaduw, om harde lijnen rondom de ogen de vervagen. Angeled eyeliner brush:, Unieke eyeliner kwast die je in een oogwenk een strakke lijn geeft!, Lip brush:, Met deze lip kwast kan je definitie aan je lippen creëren, zorgt er tevens ook voor dat de kleur gelijkmatig word verdeeld aan de lippen.
Blending brush:, De pérfecte kwast om alles te blenden, kan gebruikt worden voor oogschaduw maar ook om highlighter mee aan te brengen.
Inhoud: W7 Make - up Brushes - Brush With Me Set 5 stuks

 


W7 make - up brushes - brush with me set kopen

Schrijf je in voor de Blush nieuwsbrief!