Maybelline Baume Superstay lipstick Recharge Balm


Maybelline Baume Superstay lipstick Recharge Balm online kopen


3,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 6 webshops


 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 3,95

 • Bezorging door: DPD
  Verzendkosten: Vanaf 4.95 euro
  Bezorging: Binnen 1-2 werdagen
  € 4,19

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  € 5,95 € 4,19

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 5,49

 • Bezorging door: PostNL,DHL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 5,95

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 5,99


Maybelline Baume Superstay lipstick Recharge Balm online

Ontdek de 24 uur lang houdende lipstick die langer blijft zitten dan je ooit voor mogelijk hield! Waar andere lang houdende lipsticks gedurende dag uitdrogen, blijft SuperStay24HRS de hele dag soepel. SuperStay 24HRS lipcolor korrelt niet en gaat niet in de fijne lijntjes van je lippen zitten. Want de revolutionaire formule met Micro Flex is super elastisch en weerstaat alle beweging van je lippen. Probeer SuperStay24HRS nu zelf en ervaar dat deze lipstick absoluut niet afgeeft en de hele dag perfect blijft zitten zonder te vervagen. SuperStay 24HRS lipcolor bestaat uit twee delen; een vloeibare gekleurde formule en een verzorgende balsem. De gekleurde formule heeft een speciaal spons-borsteltje dat flexibel is en een groot vlak oppervlak heeft. Hierdoor volgt het borsteltje automatisch de vorm van je lippen en wordt de formule gelijkmatig aangebracht. Je bereikt dus in één beweging een groot oppervlak. Bovendien heeft de gekleurde formule een extreem regelmatige en flexibele textuur waardoor hij perfect op de lippen glijdt.

 

Omschrijving van Drogisterij deals

Maybelline Superstay 24H Lipstick - Transparant Recharge Balsem
SuperStay24HRS: de 24 uur lang houdende lipstick die langer blijft zitten dan je ooit voor mogelijk hield! SuperStay 24H lipstick blijft de hele dag soepel en droogt niet uit. SuperStay 24H lipcolor korrelt niet en gaat niet in de fijne lijntjes van je lippen zitten. De revolutionaire formule is elastisch en weerstaat alle beweging van je lippen. Probeer SuperStay 24H nu zelf en ervaar dat deze lippenstift absoluut niet afgeeft en de hele dag perfect blijft zitten zonder te vervagen.
Inhoud: Maybelline Superstay 24H Lipstick - Transparant Recharge Balsem

 

Omschrijving van Voordeeldrogisterij

Maybelline Superstay 24H Lipstick - Transparant Recharge Balsem
De Maybelline Superstay 24H Lipstick Transparant Recharge Balsem is een langhoudende lipstick die langer blijft zitten dan u ooit voor mogenlijk hield De Lipstick blijft de hele dag soepel en droogt niet uit. De formule is elastisch en weerstaat alle beweging van uw lippen, probeer superstay nu zelf en ervaar dat deze lipstick absoluut niet afgeeft en de hele dag prima blijft zitten.
Inhoud: Maybelline Superstay 24H Lipstick - Transparant Recharge Balsem

 

Omschrijving van Drogistplein

Ontdek onze superster binnen de langhoudende lipsticks. De SuperStay 24H Lippenstift blijft langer zitten dan je ooit voor mogelijk hield!

Waarom het werkt
SuperStay 24H lipstick blijft de hele dag soepel en droogt niet uit. SuperStay 24H lipcolor korrelt niet en gaat niet in de fijne lijntjes van je lippen zitten. De revolutionaire formule is elastisch en weerstaat alle beweging van je lippen. Probeer SuperStay 24H nu zelf en ervaar dat deze lippenstift absoluut niet afgeeft en de hele dag perfect blijft zitten zonder te vervagen.
SuperStay 24HRS lipstick bestaat uit twee delen; een vloeibare gekleurde formule en een verzorgende balsem. De gekleurde formule heeft een speciaal spons-borsteltje dat flexibel is en een groot vlak oppervlak heeft. Hierdoor volgt het borsteltje automatisch de vorm van je lippen en wordt de formule gelijkmatig aangebracht. Je bereikt dus in n beweging een groot oppervlak. Bovendien heeft de gekleurde formule een extreem regelmatige en flexibele textuur waardoor hij perfect op de lippen glijdt.

Tip van onze Make Up Artist
Breng SuperStay 24HRS lipstick op in 2 stappen:
Stap 1. Eerst breng je een dun laagje van de vloeibare gekleurde formule aan op de lippen. Dit laat je even drogen.
Stap 2. Nadat het gekleurde laagje is gedroogd, breng je de transparante lippenbalsem aan. Deze kun je gedurende dag meerdere malen opnieuw aanbrengen indien nodig.

 

Omschrijving van Makeupshoppen

Maybelline Superstay Balm Refill is een fixerende toplaag voor over uw lipstick. Uw lippenstift blijft tot wel 16 uur zitten, zelfs na eten of drinken. Maybelline Superstay Balm Refill geeft uw lippen tevens een prachtige glans en is gemakkelijk in uw handtas mee te nemen. Geschikt als navulling voor de Maybelline Superstay Lipsticks.
HOE TE GEBRUIKEN:
Breng eventueel een laagje foundation aan om uw lippen glad en zacht te maken. Deze stap helpt om de lijnen op te vullen en maakt de oppervlakte van uw lippen glad. Het helpt eveneens om de lippenstift een langere houdbaarheid te geven. Eindig met wat losse poeder. Breng kleur aan met een van de lipsticks van Maybelline. Begin in het midden van uw lippen en werk de kleur naar buiten toe. Wenst u een intensere look, herhaal deze stap nogmaals. Bijt af op een tissue. Breng vervolgens Maybelline Superstay Balm Refill aan.
TIP:
Om uw look compleet te maken gebruikt u een van de prachtige lipsticks van Maybelline.

 

Omschrijving van Wehkamp

Met Maybelline SuperStay 24HRS lippenstift - recharge balm ervaar jij hoe deze lippenstift de hele dag perfect blijft zitten zonder te vervagen. De superstay lippenstift blijft de gehele dag soepel en gaat niet in de fijne lijntjes van je lippen zitten. De lippenstift bevat de Micro Flex formule, waardoor deze elastisch blijft en alle bewegingen van je lippen weerstaat. De 24HRS lippenstift bestaat uit 2 delen: een vloeibare gekleurde formule en een verzorgende balsem. Het speciale spons-borsteltje heeft een groot oppervlak, waardoor deze automatisch de vorm van je lippen volgt en wordt de lippenstift gelijkmatig aangebracht.

 


Maybelline Baume Superstay lipstick Recharge Balm kopen

Schrijf je in voor de Blush nieuwsbrief!