Make - up Studio Lip Glaze Peachy Tulle 4ml


Make - up Studio Lip Glaze Peachy Tulle 4ml online kopen

15,90
Status: Leverbaar.

Make - up Studio Lip Glaze Peachy Tulle 4ml online

Make - up Studio Lip Glaze Peachy Tulle 4ml
De Make - up Studio Lip Glaze Peachy Tulle 4ml is geheel nieuw op de markt gekomen! Geen lipgloss of lippenstift, nee Lip Glaze. De Lip Glaze bestaat in wel 7 verschillende kleuren. Dit is een echte must have! De glazes zijn hyper glossy en zonder een shimmer. Ze glijden zo fantastisch zacht over de lippen dat het zich net aan voelt als water. Dat komt door de medium dekking en de creamy textuur van de glazes. Het laat de lippen door 1 keer opdoen voller lijken. Ideaal!
Kenmerken:

7 kleuren
zonder shimmer
creamy textuur
extreem zacht van gevoel
hyper glossy
medium dekking
zonder siliconen olie

Gebruiksaanwijzing:
Breng de Lip glaze op de lippen aan met een flock applicator. Door hem één keer over je lippen te halen voel je meteen de zachtheid en kan je genieten van een intens zacht en luxe gevoel.
HAAL JOUW LIPGLAZE OP KAPPERSKORTING.COM MET SCHERPE KORTING
Ben jij helemaal weg van deze allernieuwste binnenkomer op de markt, ben je heel benieuwd naar de Lip glaze van Make-up studio en ben je echt toe aan een keer iets anders als lippenstift of lipgloss? Deze must-have is dan absoluut iets voor jou. Bestel dan bij ons nog voor 22:00 uur, dan heb je jouw bestelling (indien voorradig) morgen al in huis.

Bij kapperskorting.com streven wij ernaar om alles zo snel en gemakkelijk mogelijk voor jou te regelen! Zo zorgen wij ervoor dat er dagelijks nieuwe kappersproducten aan ons haar en beauty assortiment worden toegevoegd, dat deze zijn voorzien van uitgebreide product informatie en altijd een scherpe prijs hebben!

Blijf altijd up-to-date van nieuwe producten, nieuwe trends en leuke acties door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van kapperskorting.com of volg ons op Twitter, Facebook, Google+ of Pinterest. Vind je het leuk om over trends, beauty tips en nieuwe producten te lezen? Neem dan eens een kijkje op ons Haibu blog!

 


Make - up Studio Lip Glaze Peachy Tulle 4ml kopen

Schrijf je in voor de Blush nieuwsbrief!