Dior Addict Lip Maximizer 001 6 ml


Dior Addict Lip Maximizer 001 6 ml online kopen


30,10
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 5 webshops


 • Bezorging door: GLS
  Verzendkosten: 5 euro, gratis vanaf 19,95
  Bezorging: Binnen 2 tot 4 werkdagen
  € 30,10

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 31,95

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 33,36

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 37,50

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 37,95


Dior Addict Lip Maximizer 001 6 ml online

No description available on Dior Addict Lip Maximizer 001 6 ml from the brand Dior

 

Omschrijving van Vivolanda

De Dior Addict Lip Maximizer is een gloss met volume effect. De gloss hydrateert de lippen en zorgt voor een ongelooflijk volume. Er ontstaat een glossy effect dat de lippen voller maakt.

De specifieke formule verrijkt met collageen bevat een combinatie van vullende mariene- en hyaluronbolletjes die de lippen onmiddellijk en iedere dag opnieuw hydrateren, gladmaken en voller maken. Het parfum van munt en vanille is fris en verslavend.

Gebruik
Gebruik dit product als basis onder een lipstick om de lippen voor te bereiden en glad te maken en om het volume van de lippen te doen toenemen. Of gebruik de gloss na de lipstick voor extra glans en een voller effect. Je kunt het ook als intensieve verzorging in een kuur van twee weken gebruiken: breng het dan iedere ochtend voor de make-up of 's avonds aan.

 

Omschrijving van Wehkamp

De Dior Addict Lip Maximizer creëer je een duurzaam volume-effect voor je lippen. Dankzij de combinatie van mariene en hyaluronbolletjes worden de lippen gehydrateerd en zijn ze onweerstaanbaar glad en vol. De lip maximizer kun je het best onder een gloss of lipstick aanbrengen om je lippen voller te maken. Je kunt hem ook in een kuur van twee weken gebruiken. Je lippen krijgen zichtbaar meer volume. Het parfum van munt en vanille maakt hem nog meer verslavend.

 

Omschrijving van Bijenkorf

Dior kiest voor een onmiddellijk en duurzaam volume-effect voor de lippen. Dankzij de combinatie van mariene en hyaluronbolletjes worden de lippen gehydrateerd en zijn ze onweerstaanbaar glad en vol.Gebruikstips:- Breng deze verzorging onder een gloss of klassieke lipstick aan om de lippen voller te maken, of gebruik hem in een kuur van twee weken. - De lippen ondergaan een metamorfose en worden supersexy. - Het parfum van munt en vanille maakt de Dior Addict Lip Maximizer nog meer verslavend.  DIOR Lip Maximizer Collagen Activ - lipgloss

 

Omschrijving van Drogisterij net

De Dior Addict Lip Maximizer creëer je een duurzaam volume-effect voor je lippen. Dankzij de combinatie van mariene en hyaluronbolletjes worden de lippen gehydrateerd en zijn ze onweerstaanbaar glad en vol. De lip maximizer kun je het best onder een gloss of lipstick aanbrengen om je lippen voller te maken. Je kunt hem ook in een kuur van twee weken gebruiken. Je lippen krijgen zichtbaar meer volume. Het parfum van munt en vanille maakt hem nog meer verslavend. Omschrijving: C.Dior Addict Lip MaximizerType product: Make-upSubmerk: Addict

 


Dior Addict Lip Maximizer 001 6 ml kopen

Schrijf je in voor de Blush nieuwsbrief!